Обучение за директори на училища и детски градина – януари 2016

Седми практически курс "Достъп до информация и обществени комуникации" за студенти в департамент "Медии и комуникация", НБУИнформационни уебинари за представители на регионални структури на изпълнителната власт, общинска администрация и други задължени по ЗДОИ субекти в 26 области на БългарияОбучение за служители от Агенция "Митници"-2019Обучение по новия регламент за защита на личните данни (GDPR) Платени семинари по ЗДОИ в странатаОбучение за служители от ДАНС-2016Обучение за служители от КЕВР-2016Обучения за служители от МВР и Министерство на правосъдието - 2016Обучение за служители от Фонд "Земеделие" - 2016Обучение на служители от АДФИ 2016Обучение за директори на училища и детски градина – януари 2016Обучение на служители от ДАЗД 2014Информационни дни "Достъп до информация" в странатаУчебно посещение на делегация от Украйна 2012Платени обучение по законодателството за достъп до информация
Изпълнителният директор, Гергана Жулева и ръководителят на правния екип, Александър Кашъмов бяха лектори в специализирано обучение за директори на училища и детски градини по прилагане на Закона за достъп до обществена информация, организирано от РААБЕ БЪЛГАРИЯ ООД. Обучението се проведе на 21 януари 2016 г.  във Варна в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“.
46 директори и помощник директори от училища и детски градини от Варна и областта бяха подробно запознати със Закона за достъп до обществена информация и последните изменения, влезли в сила на 12 януари 2016.
 
Всички участници получиха петото издание на Наръчника „Как да получим достъп до информация?“.